RETUSCH

Avancerad retusch är något som vi är riktigt vassa på här på Mr. Smiths reklambyrå.

För en bild säger ju mer än tusen ord. Är bilden därtill extra spektakulär får den fler likes på sociala medier.

Retusch och färgmatchning på produktnivå är en viktig del i det grafiska arbetet.

Dessutom sparar det arbetet både tid och pengar för uppdragsgivaren.

AVANCERAD RETUSCH
SALMING
UNDERWEAR

År 2012 ville Salming Underwear skapa en mer uppseendeväckande kampanj för att stå ut bland sina konkurrenter Vi fick uppdraget och gjorde imagebilder inspirerade av herofilmer. Hur vi gjorde? Vi fotade modellerna i studio, mot en vit bakgrund innan vi retuscherade in spektakulära omgivningar.

Retuschering av ny produkt på befintlig imagebild
ABECITA

Flera av våra kunder har befintliga imagebilder på produkter som förändras över tid, som när en ny säsong ska lanseras. Istället för att åka på nya fotoresor, fotar vi den nya produkten i rätt vinkel på en torso och retuscherar in bilden i imagebilden. Därefter lägger vi högdagrar och skuggor så att de matchar ljussättningen från den ursprungliga imagebilden. Resultatet? Vår kund sparar både tid och pengar.

Inretuschering av nytt tyg på befintlig produkt
SALMING
UNDERWEAR

Ta en vanlig vit trosa. Ta sedan mönstret som kommer från kundens designavdelning, i det här fallet ett blommigt mönster från Salming. Här har vi tänjt och retuscherat in det platta mönstret på trosan. Vi har också lagt in högdagrar och skuggor för att matcha den ursprungliga bildens ljussättning. För att det ska bli riktigt autentiskt har vi även retuscherat in veck i den nya bilden.

BESTÄLLNING AV TAVLA TILL ZLATAN
ATT GÖRA
EN TAVLA

Ibland är det bra att göra en tavla… Camp Sweden vill ta fram en tavla som de skulle ge Zlatan när han slog in sitt 50:e mål för landslaget. Uppdraget att göra tavlan gick till oss vilket känns jätteroligt. Det är ju inte alla dagar man får göra en tavla till en av våra största ikoner.

Slider