SÖKOPTIMERADE HEMSIDOR

Du har bara några få sekunder på dig att fånga den som besöker din hemsida så att han eller hon stannar kvar, surfar vidare och tittar närmare på dina tjänster och produkter. Därför ska du visa det viktigaste först, och gärna använda rörliga bilder eller film i dina sociala medier.

Din hemsida ska spegla hur du vill att ditt företag ska uppfattas. Och den ska självklart fungera på mobilen – det är där de flesta surfar idag.

Som Art Director är mitt uppdrag att se till att hela det grafiska uttrycket för ett företag även återgivs på ett bra sätt på hemsidorna. Man skall få samma känsla när man öppnar en foler som när du går in på hemsidan.

Innehållet på sidorna, (content), är minst lika viktigt och här använder jag mig av en duktig copy som skriver rent allt åt mig och kunderna.

 

WEBBSHOP

Mr. Smith Kurser är Onlinekurser som går ut på att man skall kunna göra allt själv på det mest effektivaste och billigaste sättet.

Kurserna innefattar starta eget företag, bokföring, gör en logo, grafisk design, sökoptimering, hemsida, video, marknadsföring.

Utmaningen var att göra kurserna lättnavigerade och lätta att förstå.

Mobilanpassad

MIROUX

MIROUX

Miroux är ett helt nytt väskmärke med huvudkontor i Göteborg. Företaget startade från scratch och allt som fanns var en väl genomtänkt marknadsplan och en fantastiskt snygg logo. Hela konceptet andas kvalitet och det skulle naturligtvis genomsyra hela varumärkesplattformen. Eftersom väskorna säljs på en internationell marknad är hemsidan på engelska och japanska.

Mobilanpassad

KINDS JÄRN

KINDS JÄRN

Att göra en hemsida åt järnhandeln Kind Järn var en utmaning, inte minst för att göra det enkelt för hemsidans besökare att navigera omkring och hitta företagets alla varor och tjänster. Istället för att fota alla produkter var och en för sig valde vi att fota butikens olika avdelningar för att be kunderna en översikt på allt som finns i butiken.

Eftersom Kinds Järn också är knutet till Bolistkedjan och inte har alla produkter fysiskt på plats i butiken behövdes ett system som hjälpte kunderna att hitta produkterna genom länkar till produktområden på Bolists hemsida. På hemsidan finns också en outlet-butik där kunderna kan gå in och beställa rabatterade varor till sin lokala Bolistbutik.

AMANDAS STÄD & ASSISTANS

AMANDAS STÄD & ASSISTANS

Hemsidan skall utstråla personlighet, fräschhet och trovärdighet. Det var uppdraget.

Självklart skall hemsidan fungera på mobila enheter.

Mobilanpassad

MERITEL TELECOM

MERITEL

Telecom är en av dom mest söndertrasade marknaderna. På grund av många oseriösa aktörer har telecom ett mycket dåligt rykte och det är svårt för seriösa företag som Meritel att få fram budskapet. 

Med en personlig tuch och ett klart budskap visar vi hur kunden kan lita på Meritel och dess kunskaper.

Mobilanpassad

MOLIPON FLYTBRYGGOR

MOLIPON FLYTBRYGGOR

Flytbryggor i moduler vilket gör det väldigt lätt att hantera själv.

Hemsidan är en onepagesida vilket innebär att det mesta ligger på första sidan och har ankarlänkar till varje del. Dessa länkar ligger i undemenyerna i huvudmenyn.

Mobilanpassad

AWZOM WORKSHOP SOLUTION

VERKSTADSINREDNING

Allt är uppbyggt i 3D, vilket gör att man kan fixa vilka produktbilder och imagebilder som helst. Kunden ville ha en enkel men informativ hemsida.

Mobilanpassad

CONTROL-IT

CONTROL IT

EFFEKTIVA DIGITALA LÖSNINGAR.

Småföretagets IT-avdelning När du vill ha full nytta av din IT-investering – anlita Control IT

Hemsidan skall vara enkel och lättnavigerad även på mobila enheter. Därför valde vi att göra en OnePage-sida. I menyn kommer man till dom olika avdelningarna på första sidan.

COFFEEHOUSE

COFFEEHOUSE

GOTT KAFFE PÅ JOBBET

Uppdraget var att göra ny formgivning och ge Coffeehouse ett unikt uttryck. Färg och form återkommer givetvis i det övriga grafiska materialet.

SVENSKA ARBETSMILJÖGRUPPEN

SVENSKA ARBETSMILJÖGRUPPEN

Kunden hade redan en logo med utvalda färger. Däremot hade dom ingen grafisk profil och det är så här många uppdrag startar när jag skall göra hemsidor.

Jag valde självklart dom färgerna som är i logon som grund i val av färger på hemsidan.

I videorna så finns en komplementfärg som är tillagd i efterhand.

Mobilanpassad

DÄCKTEAM

TRANEMO DÄCKSERVICE

Företaget ingår i kedjan Däckteam och MECA. På Däckteam har man sin egen undersida med kontaktuppgifter och medlemmarna få ha sina egna hemsidor med sina övriga erbjudanden.

Det senaste tillskottet är ett bokningssystem.

Mobilanpassad

VIKUR CLEAN

VIKUR CLEAN

Vikur hade en webbshop som skulle göras om. I och med att det är ett stort jobb så valde vi att göra en mobilanpassad startsida som är separerad från webbshopen under tiden.

Mobilanpassad

INTUAGERA

INTUAGERA

Kunden ville ha en portalliknande hemsida. Intuagera har väldigt mycket tjänster och utbildningar med mycket text. Konsten var att göra en layout som var lätt att navigera i och hitta tillbaka till ny info.

Mobilanpassad

HEAVY DUTY MOTORCYCLES

HEAVY DUTY MOTORCYCLES

Företaget tillverkar motorcyklar på beställning. Hemsidan skulle uppfattas som cool och seriös.

MER HEMSIDOR

REKOMMENDERAT WEBBHOTELL

Eftersom det är så viktigt med snabbheten på hemsidor idag så har jag själv bytt till Oderland. Nu laddar min hemsida upp under sekunden. Google rankar din hemsida högre om den går snabbt att ladda in. Registrera dig på Oderland via länken. Dom erbjuder gratis flytthjälp för en hemsida.